Segítünk visszautaltatni a csatornás túlfizetéseket

Az elmúlt időszakban sokan kaptak a Társulattól elszámolási leveleket a saját Fundamenta LTP-s befizetéseikkel kapcsolatban (ezek még folyamatban vannak, tehát, aki még nem kapott, az várhatóan a következő negyedévben kapja meg a tájékoztatást).Ha az egyenlege túlfizetést mutat, akkor a tájékoztató levél szerint lehetőség van visszautaltatni egy bankszámlaszámra a visszajáró befizetést. (A Társulati irodában nem működik házipénztár, ezért nincs lehetőség készpénzes kifizetésre, és a csekkes visszafizetés jelentős díja miatt ez a lehetőség sem adott.) A legtöbb esetben az érintett rendelkezik bankszámlával, amit egy nyilatkozatban levélben megadhat a Társulat irodájának, annak, akinek nincs, pedig akár egy közeli családtag, vagy akár egy ismerős számlaszámát is megadhatja, arra fogja kiutalni az iroda.

Amennyiben sem a családtagok közül, sem a közvetlen környezetéből nem tud megadni ilyen számlaszámot, akkor Sülysáp Város Önkormányzata felajánlja, hogy a központi számlaszámát megadva a túlfizetést helyben készpénzben kifizeti az érintett lakosnak.

Ehhez két dologra van szükség:

1. A postára adandó nyilatkozatban a következő adatokat jelölje meg a Társulat felé, mint kifizetési hely:

Számla neve: Sülysáp Város Önkormányzata

Számla száma: 10403071-50504855-54521009

 

2. A nyilatkozat postára adását követően ezt, elérhetőségeiket megadva jelezzék a Polgármesteri Hivatal Titkárságán a 29/635-435-ös telefonszámon. A Hivatal az utalás beérkezését követően tájékoztatni fogja az érintetteket, hogy mikor és milyen formában tudják felvenni a Társulat által kiutalt összeget.

A fenti lehetőség ellenére továbbra is azt javasoljuk, hogy aki teheti, a saját, családtagjai vagy közeli ismerősei számlaszámára utaltassa a visszajáró pénzt.

Sülysáp Város Önkormányzata

Az önkormányzat számlájára történő visszautaláshoz elékszítettünk egy bejelentési nyomtatványt, amit kitöltve, aláírva kell postára adni a Társulati Iroda címére.Kapcsolódó dokumentumok:

BEJELENTÉSI NYILATKOZAT ÖNKORMÁNYZATI UTALÁSHOZ