Helyi hírek

AFRIKAI SERTÉSPESTIS Tájékoztató és felhívás sertéstartóknak
Az Országos Főállatorvos 3/2018. sz. határozata alapján a nagykátai járás településeinek területe afrikai sertéspestis szempontjából magas illetve közepes kockázatúnak minősül. Ezért a hazai és a szomszédos országok járványhelyzetének romlása miatt fokozott figyelmet kell fordítani arra, hogy a vírus ne terjedjen át a házi sertés állományokra.
Kerti kutak bejelentése - MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2018. december 20-án kihirdetett és a mai napon hatályba lépett 2018. évi CXXI. törvénnyel az engedély nélkül létesített kerti kutak  vízjogi fennmaradási engedélyének - jogkövetkezmények nélküli - megszerzésére nyitva álló határidő 2020. december 31-ig meghosszabbításra került.
Szakaszos útlezárás a Kossuth Lajos utcán, 2018. november 12-én hétfőn
Tisztelt Lakosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kossuth Lajos utca padkájának emulziós felületzárása november 12-én (hétfő) zajlik majd.
Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár INTÉZMÉNYVEZETŐ beosztás
Sülysáp Város Önkor-mányzatának Képviselő-testülete a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján PÁLYÁZATOT HIRDET  a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár  INTÉZMÉNYVEZETŐ (magasabb vezető)  beosztás ellátására.
Sportpark épül, javítják a Kossuth Lajos utcát
Az elmúlt időszakban több fejlesztés megvalósult ill. megkezdődött, vagy épp előkészítési fázisban tart a sápi településrészen. Ezeket foglalom most össze röviden. (Pálinkásné Petik Éva képviselő írása)
Új munkatársakat keres a büntetés-végrehajtás!
A büntetés-végrehajtási szervezet dolgozói egy rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagjai, ezért mind a kiválasztásukra, mind a szolgálatellátásukra különleges, az átlagosnál szigorúbb szabályok vonatkoznak. A felvételi eljárás során alkalmasnak bizonyulók akár a 6 hónapos képzést követően megkezdhetik a szolgálatellátást.
Tájékoztatás a kerti kutak engedélyezéséről
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a jelenlegi törvényi rendelkezések alapján a korábban engedély nélkül létesített kutakra 2018. december 31-ig fennmaradási engedélyt kell kérni, melynek elmaradása vízgazdálkodási bírság kiszabását vonhatja maga után. 
Komposztálókeretet biztosítunk a nem égető ingatlantulajdonosok részére
A tisztább helyi levegő érdekében történő kerti komposztálás elősegítése érdekében az önkormányzat fa komposztálókeretet biztosít azok számára, akik vállalják, hogy nem végeznek kerti avar égetést ingatlanjukon.
BURSA HUNGARICA 2019 PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Sülysáp Város Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve  ezennel kiírja a 2019. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati pályázatait.
Használja Ön is a TRV Zrt. online ügyfélrendszerét!
Bár kollégáink folyamatosan Ügyfeleink rendelkezésére állnak, a fennakadások elkerülése érdekében arra kérjük Önöket, vegyék igénybe vízcenter oldalunkat (www.vizcenter.hu/trv), ahol várakozás nélküli ügyintézésre nyílik lehetőség.