Helyi hírek

A tornacsarnokban emlékezünk 23-án
A rossz időre való tekintettel a Vörösmarty utcai tornacsarnokban tartjuk az 56-os forradalom emlékére rendezett ünnepségünket október 23-án 10 órakor.
Olcsóbb lett a helyi buszjárat
2017. október 1-től változik a helyi autóbuszos közlekedés Sülysáp Városában. A közlekedés nem érinti a menetrendet, valamint a szolgáltató által biztosított autóbuszokat. A szolgáltatás ellátásának gyakorlati részében változás nem történik, a közlekedés az eddig megszokott színvonalon lesz biztosítva.
Indulhat az őszre ígért útépítés - a közbeszerzésen nyertes HEDO Kft.-vel aláírásra került a szerződés
A közelmúltban számoltunk be arról, hogy még az idén több sülysápi útszakasz megújul. Erről itt olvashat: http://sulysap.hu/?module=news&action=show&nid=232614 Időközben lezárult a közbeszerzési eljárás és október 10-én a kivitelezésre vonatkozó szerződések is aláírásra kerültek.
Segítünk visszautaltatni a csatornás túlfizetéseket
Az elmúlt időszakban sokan kaptak a Társulattól elszámolási leveleket a saját Fundamenta LTP-s befizetéseikkel kapcsolatban (ezek még folyamatban vannak, tehát, aki még nem kapott, az várhatóan a következő negyedévben kapja meg a tájékoztatást).
BURSA HUNGARICA 2018 PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Sülysáp Város Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve  ezennel kiírja a 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati pályázatait.
Csőhálózat mosatás 10.02-10.13.
A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2017.10.02-tól 2017.10.13-ig 19.00 órától 07.00 óráig az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében Sülysáp település ivóvízhálózatán csőhálózat mosatást végez.
Szünetel a rendelés a Kossuth Lajos utcai háziorvosi rendelőben, a fogászaton és a védőnői tanácsadóban
A Kossuth Lajos utcai egészségügyi épület energetikai felújítása miatt 2017.10.02 és 2017.10.04. között az épületben zajló minden ellátás szünetel.
Megújult a Szent István téri játszótér
Kezdetét vette a Játszótérprogram 2.0 2017. augusztus 19-én, a Sülysápi Városnap keretében adtuk át a legújabb játszóterünket a Szent István téren. Az azóta eltelt napokon megmutatkozott, mekkora igény van a korszerű, jó állapotú játszóterekre Sülysápon.
Ideiglenes helyre költözik a Losonczi utcai rendelő és az ügyelet
2017. szeptember 11-től a Losonczi utcai orvosi rendelő felújítási munkálatai miatt a háziorvosi rendelés és az ügyelet is ideiglenes helyre költözik!
LEADER felkészítő fórum
A HAJT-A CSAPAT Egyesület felkészítő fórumot tart 2017. szeptember 12-én 14 órakor a Sülysápi Polgármesteri Hivatal tanácstermében.