Helyi hírek

A Képviselő-testület 2020. januári ülése
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2020. január 30-án (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettek várunk!
Változások a helyi adókban: kommunális adó váltja az építményadót
2020. január elsejétől a magánszemélyeknek már nem építményadót, hanem kommunális adót kell fizetniük.
A helyi járat ünnepi menetrendje
Tájékoztatjuk kedves utasainkat hogy a sülysápi helyi járat ünnepi menetrendje a következőképpen alakul:
A DTKH Kft. közzétette a 2020. évi csomagolási- és zöldhulladék gyűjtés rendjét
Az elmúlt évek gyakorlatához képest fontos változás, hogy Sülysápon 2020-ban a vegetációs időszakban (március és november között) havi két-két alkalommal végzi a szolgáltató a zöldhulladék begyűjtését!  
Tedd szebbé a karácsonyt! – avagy miként adományozhatsz
Adakozni, adományozni nem csak karácsonykor lehet, mégis a karácsonyi időszakban többen próbálnak segíteni a rászorulókon.
Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2019. december 7-én és 14-én, szombaton, valamint 2019. december 23-ától 2020. január 3-áig a Sülysápi Polgármesteri Hivatal igazgatási szünet miatt ZÁRVA TART.2019. december 20-án az ügyfélfogadás 12.00-ig tart.
Megszűnt a személyes ügyfélfogadás a nagykátai csatornairodában
TISZTELT ÜGYFELEK! TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY IRODÁNKBAN AZ ÜGYFÉLFOGADÁS 2019. DECEMBER 1-JÉVEL MEGSZŰNT, ÍGY KÉRJÜK, HOGY ESETLEGES KÉRDÉSEIVEL KIZÁRÓLAG POSTAI LEVÉLBEN VAGY E-MAILBEN FORDULJON TÁRSULATUNKHOZ!
Új optikai hálózat épül városunkban
A szélessávú távközlési (internetes) és televíziós szolgáltatások minél szélesebb körű elérését segíti a városunkban épülő új, GPON technológián alapuló optikai hálózat.
10 millió forint a zártkertek fejlesztésére
Sülysáp Város Önkormányzata 10 millió Ft támogatást nyert el a zártkertek fejlesztésére, elsősorban útjavításra és diófaültetvény telepítésére.
Ismét változott a zöldhulladék gyűjtés időpontja
A szolgáltató az alábbi levélben tájékoztatta a változásról Önkormányzatunkat. (A levél tartalmát a Magyar Posta útján, szórólap formájában is eljuttatták a lakossághoz. Ugyanakkor sajnos ismét sokan nem kapták meg a tájékoztató kiadányt, ezért honlapunkon és Facebook oldalunkon is megsoztjuk az információt.)