Helyi hírek

Ismét változott a zöldhulladék gyűjtés időpontja
A szolgáltató az alábbi levélben tájékoztatta a változásról Önkormányzatunkat. (A levél tartalmát a Magyar Posta útján, szórólap formájában is eljuttatták a lakossághoz. Ugyanakkor sajnos ismét sokan nem kapták meg a tájékoztató kiadányt, ezért honlapunkon és Facebook oldalunkon is megsoztjuk az információt.)
Új asszisztens a Fő utcai orvosi rendelőben
Tisztelt Betegek, örömmel tájékoztatom Önöket, hogy 2019.11.11-ével Pappné Kiss Erika asszisztensnőm megkezdi munkáját praxisomban. Kérem, fogadják őt szeretettel!
Három utca aszfaltozása kezdődött el
Október végén megkezdődött az Akácfa, Nap és Váci Mihály utcák aszfaltozása.
A helyi buszjárat ünnepi-hétvégi menetrendje
Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a sülysápi helyi buszjárat november 1-jén (P), 2-án (Szo) és 3-án (V) hétvégi menetrend szerint közlekedik. Sülysáp Város Önkormányzata
Sertéstartók figyelmébe - FELHÍVÁS
A Főállatorvosi Hivatal alábbi tájékoztatója alapján felhívjuk a Sülysápon sertést tartó lakosokat, hogy elérhetőségük (nevük, címük és telefonszámuk) megadása érdekében 2019. november 20-áig jelentkezzenek a Sülysápi Polgármesteri Hivatalnál a 29/635-435 telefonszámon, a titkarsag@sulysap.hu e-mailcímen vagy személyesen. Együttműködésüket köszönjük!
MEGHÍVÓ
Október 24-én, 18:00 órai kezdettel tartja alakuló ülését az újonnan megválasztott képviselő-testület a Wass Albert Művelődési Központban. Az ülésre tisztelettel meghívom!   Horinka László megválasztott polgármester
Vízhiány, nyomáscsökkenés várható a következő napokban
A TRV ZRt. Önkormányzatunk megrendelésére új tolózárak beépítését végzi a következő napokban, e miatt nyomáscsökkenés, illetve vízhiány léphet fel egyes területeken.
Ismét változik a következő zöldhulladék szállítás időpontja
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a folyamatos munkaerőhiány miatt a DTkH Nonprofit Kft. ismételten módosítani kényszerült a soron következő, október 29-i zöldhulladék-szállítás időpontját, ami november 2-ra, szombatra kerül áthelyezésre.  Közleményük az alábbiakban olvasható.
Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2020.
Sülysáp Város Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve  ezennel kiírja a 2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati pályázatait.
67 százalékos eredménnyel Horinka László marad Sülysáp polgármestere
Megérkeztek a még nem hivatalos eredmények a 2019. évi önkormányzati polgármester választásról.  Horinka László 67%-os eredménnyel nyert, míg Dósa Istvánné a szavazatok 33%-át szerezte meg.