Helyi hírek

II. fokú hőségriasztás!
Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy ... (Tovább!)
Tájékoztatás a hulladékszállítás során juttatott zsákokkal kapcsolatosan
A hulledékkezelést végző közszolgáltató az előzetes tájékoztatás szerint 2017 júniusától változásokat léptetett életbe a hulladékgyűjtés területén.
Kerti avar - Égessük vagy ne égessünk?
Avagy: Vihar a pénteki füst körül Az előzmények: Sülysápon talán már 12-13 éve szabályozott a kerti avar égetésének rendje, amit „A köztisztaság fenntartásáról, valamint a zöldterület és parkfenntartásról” című önkormányzati rendelet tartalmaz.
Zöld utat kapott a városi sportcsarnok
Több mint egyévnyi előkészítő munkát és pályázást követően zöld utat kapott a sülysápi városi sportcsarnok építése. 2017. március 2-án érkezett meg a Magyar Kézilabda Szövetség határozata, amiben jóváhagyják a Sülysápi Sport Egyesület által benyújtott sportfejlesztési programot, és a sportcsarnok építéséhez szükséges TAO támogatást.
Képviselő-testületi ülés május 25-én
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. május 25-én 18 órakor tartja következő, munkaterv szerinti ülését.
Közmeghallgatás május 8-án
2017. május 8-án tartjuk az éves városi közmeghallgatást, amin idén a megszokott témák mellett a készülő Településképi Arculati Kézikönyvet is véleményezhetik a megjelentek.
Évente kétszer lesz lomtalanítás!
A törvényi szabályozással, valamint a hulladékgazdálkodási szolgáltatási rendszer egy magasabb szintre emelésével összhangban, a korábban meghirdetettel ellentétben a lomtalanítást évente ingatlanonként KÉT alkalommal házhoz menő rendszerrel végezzük.
Tájékoztatás a zöldhulladékos zöld zsákokkal összefüggésben
Sülysáp Város Önkormányzata közbeszerzési eljárást követően 2017.03.01-től ismét az ÖKOVÍZ Kft.-vel áll szerződéses kapcsolatban a hulladékkezelési feladatok ellátását illetően. A szerződés értelmében évente 14 alkalommal kell a szolgáltatónak biztosítania a zöldhulladék szervezett, házhoz menő begyűjtését.