Helyi hírek

Évente kétszer lesz lomtalanítás!
A törvényi szabályozással, valamint a hulladékgazdálkodási szolgáltatási rendszer egy magasabb szintre emelésével összhangban, a korábban meghirdetettel ellentétben a lomtalanítást évente ingatlanonként KÉT alkalommal házhoz menő rendszerrel végezzük.
Tájékoztatás a zöldhulladékos zöld zsákokkal összefüggésben
Sülysáp Város Önkormányzata közbeszerzési eljárást követően 2017.03.01-től ismét az ÖKOVÍZ Kft.-vel áll szerződéses kapcsolatban a hulladékkezelési feladatok ellátását illetően. A szerződés értelmében évente 14 alkalommal kell a szolgáltatónak biztosítania a zöldhulladék szervezett, házhoz menő begyűjtését.
Nagy fejlesztések jöhetnek Sülysápon
Minden eddiginél nagyobb fejlesztések jöhetnek Sülysápon címmel készített interjút Horinka László polgármesterrel a Sülysápi Hírforrás. A beszélgetést itt is közöljük.
Kétmilliós támogatás a gyömrői szakrendelőnek
Sülysáp Város Önkormányzata kétmillió forinttal támogatja a gyömrői szakrendelő fennmaradását.
Civil pályázati felhívás 2017
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a civilek közösségi célú tevékenységének támogatásáról 3/2016. (II. 19.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Ör.) alapján pályázatot hirdet a településen közhasznú tevékenységet végző civilek 2017. évi támogatására.
ÖKOVÍZ HÍRLEVÉL
Tisztelt Ingatlantulajdonosok! Társaságunk az Ön háztartásában keletkező, újrahasznosítható, illetve zöld hulladékok, továbbá a lom hulladékok szelektív gyűjtése kapcsán e HÍRLEVÉLBEN tájékoztatja Önt.
Tóth Ákos bokszgála március 11-én
2017. március 11-én szombaton rendezik meg Sülysápon a VIII. Tóth Ákos emlékverseny ökölvívó gáláját a Vörösmarty utcai sportcsarnokban.
Elmarad a szemétszállítás
A Vertikál Zrt. közleménye:
Munkalehetőség: tehergépkocsi vezető
A TÁVÜSZ Kft. tehergépkocsi vezetőt keres.