Helyi hírek

Újabb három utca kap aszfaltburkolatot ősszel
Szeptember 23-án ér véget a közbeszerzési ajánlattételi időszak az Akácfa, a Váci Mihály és a Nap utcák aszfaltozására kiírt pályázaton, akkor lehet tehát kivitelezője a következő útfelújítási ütemnek.
Szeptember 21-én szombaton szállítják el a héten aktuális zöld- és csomagolási hulladékot.
Társaságunk tájékoztatja Önöket, hogy 2019. szeptember 16-ára (hétfőre) meghirdetett házhoz menő zöldhulladék-, és a szeptember 17-ére (keddre) meghirdetett házhoz menő csomagolási hulladék begyűjtésre 2019. szeptember 21-én (szombaton) kerül sor.
Gyakori csőtörések Sülysápon - fejlesztési tervet fogadott el az önkormányzat
Az elmúlt időszakban lényegesen több csőtörés volt városunkban, ami – tekintettel a nagy melegre – sokak mindennapjait nehezítette meg. Ahogyan az elmúlt években, az elmúlt időszakban is több lépést tettünk azért, hogy a sülysápi ivóvíz-szolgáltatás színvonala legalább is szinten maradjon. Ezekről szeretnék tájékoztatást adni.
Választási hírek - kisorsolták a jelöltek szavazólapokon való sorrendjét
A Sülysápi Helyi Választási Bizottság 2019. szeptember 9-én megtartott ülésén kisorsolta a polgármesterjelöltek, helyi önkormányzati egyéni listás képviselőjelöltek és roma nemzetiségi képviselőjelöltek szavazólapon való sorrendjét. A sorsolásra érdeklődő jelöltek jelenlétében került sor ...
Megújul a sülysápi vasútállomás a következő években
A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint a sülysápi vasútállomás is bekerült az országosan 50 állomás megújítását célzó fejlesztési sorozatba. 
Ebösszeírás - határidő: szeptember 30.
Tisztelt Ebtartók, Ebtulajdonosok! Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdésének rendelkezése alapján az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez. 
Tápió Natúrpark - egy újabb lehetőség a térségi együttműködésre Beszámoló a Tápió Natúrpark címátadó ünnepségről
Hosszú előkészületek után végre elérkezett a nagy nap, hogy a Tápió menti térség hivatalosan is megkapja az Agrárminisztériumtól a Tápió Natúrpark címet. Az ünnepélyes rendezvényre június 22-én került sor Farmoson, a Természetvédelmi Oktatóközpont előtti téren. (A Tápió Natúrparkról és magáról a natúrparkokról a www.hajtapartja.hu/naturpark oldalon olvasható részletes leírás)
II. fokú hőségriasztás elrendelése
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlásait figyelembe véve az ország egész területére Dr. Müller Cecília a Nemzeti Népegészségügyi Központ országos tisztifőorvosa 2019. augusztus 10-én (szombat) 00:00 órától 2019. augusztus 12. (hétfő) 24:00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki.
Hivatali szünet
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Sülysápi Polgármesteri Hivatal a 2019. augusztus 10-ei, szombati munkanapon igazgatási szünet miatt ZÁRVA TART.Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Tájékoztatás / Sülysáp - Kóka - Burkolat felújítás 3105 j. út
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából tisztelettel tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a 3105 j. Aszód - Sülysáp összekötő út 31+922 – 29+267 kmsz közötti szakaszán (Sülysáp – Kóka közötti külterület) burkolatfelújítási munkálatokat végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. monori mérnökségének szakemberei.