Helyi hírek

Meghívó partnerségi egyeztetésre
Tisztelt Sülysápi Lakosok! Ezúton értesítjük Önöket, hogy Sülysáp város Településképi arculati kézikönyvének és Településképi rendeletének II. partnerségi egyeztetésére a következő időpontban és helyszínen kerül sor:
IGAZGATÁSI SZÜNET
TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT ÜGYFELEKET, HOGY A POLGÁRMESTERI HIVATAL 2017. JÚLIUS 10-14-ig ZÁRVA TART.
II. fokú hőségriasztás!
Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy ... (Tovább!)
Tájékoztatás a hulladékszállítás során juttatott zsákokkal kapcsolatosan
A hulledékkezelést végző közszolgáltató az előzetes tájékoztatás szerint 2017 júniusától változásokat léptetett életbe a hulladékgyűjtés területén.
Kerti avar - Égessük vagy ne égessünk?
Avagy: Vihar a pénteki füst körül Az előzmények: Sülysápon talán már 12-13 éve szabályozott a kerti avar égetésének rendje, amit „A köztisztaság fenntartásáról, valamint a zöldterület és parkfenntartásról” című önkormányzati rendelet tartalmaz.
Zöld utat kapott a városi sportcsarnok
Több mint egyévnyi előkészítő munkát és pályázást követően zöld utat kapott a sülysápi városi sportcsarnok építése. 2017. március 2-án érkezett meg a Magyar Kézilabda Szövetség határozata, amiben jóváhagyják a Sülysápi Sport Egyesület által benyújtott sportfejlesztési programot, és a sportcsarnok építéséhez szükséges TAO támogatást.
Képviselő-testületi ülés május 25-én
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. május 25-én 18 órakor tartja következő, munkaterv szerinti ülését.
Közmeghallgatás május 8-án
2017. május 8-án tartjuk az éves városi közmeghallgatást, amin idén a megszokott témák mellett a készülő Településképi Arculati Kézikönyvet is véleményezhetik a megjelentek.