Helyi hírek

Bosszúságokat is okozó levél érkezett a csatorna társulattól? Segítünk eligazodni!
Az elmúlt hetekben, napokban több Tápió menti - így sülysápi lakos kapott felszólítást a Vízgazdálkodási Társulattól az érdekeltségi hozzájárulás teljes összegének megfizetése miatt. Cikkünkben igyekszünk eligazodni a kialakult helyzetben.
Irány a Sereg! - Felhívás önkéntes tartalékos katonai szolgálatra!
Szereti a kihívásokat és szeretne tenni otthona és környezete biztonságáért? Kipróbálná a katonai szolgálatot? Jelentkezzen önkéntes tartalékos katonának!
"Nyári diákmunka 2018"
Sülysáp Város Önkormányzata idén is csatlakozott nyári diákmunka programhoz, melynek keretében 2018. július 1-31. és 2018. augusztus 1-31. közötti időszakokban lesz lehetősége a diákoknak napi 6 órában munkát végezni intézményeinknél.
Nemzeti Összetartozás Napja Sülysápon
2018. június 4-én, hétfőn 17.30-kor tartjuk Nemzeti Összetartozás napi megemlékezésünket a Kisboldogasszony-templom kertjében. Mindenkit várunk szeretettel!
Az Art Budapest Quartet Sülysápon!
2018. június 1-jén, pénteken 19 órától lesz hallható a sülysápi kötődésű, Junior Prima-díjas Anima Musicae Kamarazenekar tagjaiból alakult vonósnégyes koncertje a Wass Albert Művelődési Központban. A rendezvény ingyenes!
A szabadtéri tüzek megelőzésével, a szabadban történő tűzgyújtással kapcsolatos tudnivalók
Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére.
A 2018-as év szelektív - és zöldhulladék szállítási időpontok
Megérkezett a szolgáltató (módosított) tájékoztatója a 2018. évi elkülönítetten gyűjtött hulladékok szállításával kapcsolatban.
A zöldhulladék szállítás 2018. évi további dátumairól
Az utóbbi napokban többen jelezték felém, hogy a www.sulysap.hu honlapon közzétett zöldhulladék szállítás utolsóként közölt dátuma 2018.04.17. Felmerült tehát a kérdés: hogyan tovább, mikor szállítanak legközelebb?
Május 7-én lesz az idei közmeghallgatás
2018. május 7-én, hétfőn 18 órakor tartjuk az éves városi közmeghallgatást, amire minden érdeklődő sülysápit szeretettel várunk.
Átverés: 2,5 milliót igényelhetünk felújításra az önkormányzatnál?
Az elmúlt időszakban számos honlapon, közösségi felületen megjelentek olyan hírek, hogy az önkormányzatoknál 2,5 milliós vissza nem térítendő, alanyi jogon járó támogatás igényelhető. Sajnos, ez csak egy rosszindulatú vicc, álhír.