Helyi hírek

"Nyári diákmunka 2019"
Sülysáp Város Önkormányzata idén is csatlakozott a nyári diákmunka programhoz, melynek keretében 2019. július 1-31. és 2019. augusztus 1-31. közötti időszakokban lesz lehetősége a diákoknak napi 6 órában munkát végezni intézményeinknél.
KÖZMEGHALLGATÁS
Értesítem, hogy Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. május 6-án (hétfőn) 18 órakor közmeghallgatást tart a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár nagytermében,melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Megújult a Hevesy park gyalogos hídja
Április végére mind a tartószerkezete, mind a járófelülete és a korlátja is megújult a Hevesy parkban található gyalogos hídnak.
Május elejétől átmenetileg nem használhatjuk majd a Malom utcai sportpályát
A következő hetekben megújul a Malom utcai füves sportpálya: 8 millió forintos sporttámogatásból új gyepszőnyeget alakítanak ki és megnövelik a pálya vízlevezetési képességét is.
FIGYELEMFELHÍVÁS A NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ BÉRLŐI SZÁMÁRA
A Nemzeti Eszközkezelő 2019. március 31-ig tájékoztató levelet küldött bérlőinek, amelyben felajánlotta az arra jogosultak számára azt, hogy eddigi bérelt ingatlanukat kedvezményesen visszavásárolják.  
Képviselő-testületi ülés - 2019. március 21.
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. március 21-én 18 órakor tartja következő ülését.
A diktatúra áldozataira emlékeztünk
2019. február 25-én este – immár hagyományosan – a Kossuth Lajos utcai Hősi emlékműnél emlékeztünk a kommunista diktatúra valamennyi, különösen pedig az 1945-ös és 1951-es tápiósülyi és tápiósápi áldozataira.
Folytatódhatnak a fejlesztések Sülysápon
„Sok tervem van még, amivel egy fejlett kisvárossá tehetjük Sülysápot” Az új egészségház építése, további útépítések és a helyi közszolgáltatások színvonalának javítása lesz a fókuszban idén, erről beszélt Horinka László polgármester a Sülysápi Hírforrásnak adott interjújában.
Megújul a Dózsa középső szakasza
67,3 millió Ft támogatást nyert városunk a Dózsa György utca középső, 860 méteres szakaszának felújítására.