Helyi hírek

Közvilágítási szolgáltatót váltunk
Az elmúlt időszakban számos helyen tapasztaljuk a városban a nem működő közvilágítási lámpákat, és egyre több megkeresés is érkezik az önkormányzathoz, hogy miért nem történik meg ezek javítása.
Hét utca újul meg az ősz folyamán
Mintegy 270 millió forintot költ Sülysáp idén új utak építésére: az ősz folyamán megújulhat a Templom (Sőtér), Erkel Ferenc, Nyárfa, Gárdonyi Géza, Táncsics Mihály, Révai utca és a Szent István tér eddig burkolatlan szakasza.
Több helyen zajlik az energetikai beruházás
Már javában zajlanak a munkálatok a Móra Ferenc Általános Iskola központi, a Szent István Általános Iskola, valamint a Kossuth Lajos utcai orvosi rendelő épületén, amire Sülysáp 200 millió forintos támogatást nyert el. A külső homlokzati hőszigetelés, a nyílászárócserék, valamint a napelemes rendszerek telepítése nem csak szebbé, hanem korszerűbbé, energiatakarékosabbá is teszik az érintett épületeket.
A tornacsarnokban emlékezünk 23-án
A rossz időre való tekintettel a Vörösmarty utcai tornacsarnokban tartjuk az 56-os forradalom emlékére rendezett ünnepségünket október 23-án 10 órakor.
Olcsóbb lett a helyi buszjárat
2017. október 1-től változik a helyi autóbuszos közlekedés Sülysáp Városában. A közlekedés nem érinti a menetrendet, valamint a szolgáltató által biztosított autóbuszokat. A szolgáltatás ellátásának gyakorlati részében változás nem történik, a közlekedés az eddig megszokott színvonalon lesz biztosítva.
Indulhat az őszre ígért útépítés - a közbeszerzésen nyertes HEDO Kft.-vel aláírásra került a szerződés
A közelmúltban számoltunk be arról, hogy még az idén több sülysápi útszakasz megújul. Erről itt olvashat: http://sulysap.hu/?module=news&action=show&nid=232614 Időközben lezárult a közbeszerzési eljárás és október 10-én a kivitelezésre vonatkozó szerződések is aláírásra kerültek.
Segítünk visszautaltatni a csatornás túlfizetéseket
Az elmúlt időszakban sokan kaptak a Társulattól elszámolási leveleket a saját Fundamenta LTP-s befizetéseikkel kapcsolatban (ezek még folyamatban vannak, tehát, aki még nem kapott, az várhatóan a következő negyedévben kapja meg a tájékoztatást).
BURSA HUNGARICA 2018 PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Sülysáp Város Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve  ezennel kiírja a 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati pályázatait.
Csőhálózat mosatás 10.02-10.13.
A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2017.10.02-tól 2017.10.13-ig 19.00 órától 07.00 óráig az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében Sülysáp település ivóvízhálózatán csőhálózat mosatást végez.