Helyi hírek

Szakaszos útlezárás a Kossuth Lajos utcán, 2018. november 12-én hétfőn
Tisztelt Lakosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kossuth Lajos utca padkájának emulziós felületzárása november 12-én (hétfő) zajlik majd.
Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár INTÉZMÉNYVEZETŐ beosztás
Sülysáp Város Önkor-mányzatának Képviselő-testülete a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján PÁLYÁZATOT HIRDET  a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár  INTÉZMÉNYVEZETŐ (magasabb vezető)  beosztás ellátására.
Új munkatársakat keres a büntetés-végrehajtás!
A büntetés-végrehajtási szervezet dolgozói egy rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagjai, ezért mind a kiválasztásukra, mind a szolgálatellátásukra különleges, az átlagosnál szigorúbb szabályok vonatkoznak. A felvételi eljárás során alkalmasnak bizonyulók akár a 6 hónapos képzést követően megkezdhetik a szolgálatellátást.
Tájékoztatás a kerti kutak engedélyezéséről
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a jelenlegi törvényi rendelkezések alapján a korábban engedély nélkül létesített kutakra 2018. december 31-ig fennmaradási engedélyt kell kérni, melynek elmaradása vízgazdálkodási bírság kiszabását vonhatja maga után. 
Komposztálókeretet biztosítunk a nem égető ingatlantulajdonosok részére
A tisztább helyi levegő érdekében történő kerti komposztálás elősegítése érdekében az önkormányzat fa komposztálókeretet biztosít azok számára, akik vállalják, hogy nem végeznek kerti avar égetést ingatlanjukon.
BURSA HUNGARICA 2019 PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Sülysáp Város Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve  ezennel kiírja a 2019. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati pályázatait.
Használja Ön is a TRV Zrt. online ügyfélrendszerét!
Bár kollégáink folyamatosan Ügyfeleink rendelkezésére állnak, a fennakadások elkerülése érdekében arra kérjük Önöket, vegyék igénybe vízcenter oldalunkat (www.vizcenter.hu/trv), ahol várakozás nélküli ügyintézésre nyílik lehetőség.
Közfoglalkoztatási kiállítás a Belügyminisztérium szervezésében
A Belügyminisztérium immár negyedszer rendezi meg közfoglalkoztatást népszerűsítő rendezvényét, az Országos Közfoglalkoztatási Kiállítást, melyre minden látogatót tisztelettel várnak.
Testvértelepülési találkozásaink
2018-ban két utazást is megszervezhettünk Sülysáp és Városfalva között a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázati támogatásának jóvoltából. Erdélyi barátaink az augusztusi városnapunkra érkeztek hozzánk, a sülysápi delegáció pedig a július végén megszervezett városfalvi falunapra indult útnak és töltött el ismét csodás napokat a faluban.
Három utca újult meg Sülysápon Pest Megyei Területfejlesztési programja keretében
Három sülysápi utca, a Szent István, az Erkel Ferenc és a Révai utca újulhatott meg 2017-2018-ban Sülysápon Pest Megyei Területfejlesztési programja keretében, jelentősen javítva ezzel a helyi közlekedés feltételeit mintegy 2 kilométernyi útszakaszon.