Helyi hírek

Ideiglenes helyre költözik a Losonczi utcai rendelő és az ügyelet
2017. szeptember 11-től a Losonczi utcai orvosi rendelő felújítási munkálatai miatt a háziorvosi rendelés és az ügyelet is ideiglenes helyre költözik!
LEADER felkészítő fórum
A HAJT-A CSAPAT Egyesület felkészítő fórumot tart 2017. szeptember 12-én 14 órakor a Sülysápi Polgármesteri Hivatal tanácstermében.
300 millióból fejlesztjük a gazdasági területet
Mintegy 2,8 milliárd forintot nyertek el 11 ipari park fejlesztésére Pest megyei helyi önkormányzati szervezetek, illetve kisvállalkozások – írta meg a pestmegye.hu. A 11 nyertes Pest megyei település között van Sülysáp is, hiszen a döntés értelmében 307 millió forintos támogatásból fejleszthetjük a gazdasági területünket a következő időszakban.
Érettségizzen esti tagozaton Sülysápon!
A Budakalász Gimnázium Sülysápi Tagintézménye felvételt hirdet a 2017/2018-as tanévre esti tagozatú gimnáziumi oktatásra!
Elmarad az augusztus 20-ai piac
Tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az augusztus 20-ai ünnepre való tekintettel vasárnap elmarad a piac.
III. fokú hőségriasztás
Tájékoztatom, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve az ország egész területére Dr. Szentes Tamás államtitkár úr az EMMI Országos Tisztifőorvosi Feladatokért felelős Helyettes Államtitkára  - 2017 augusztus 1-jén (kedd) 00.00 órától 2017. augusztus 4-én (péntek) 24.00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki. A hőségriasztást a tartósan igen magas hőmérséklettel együtt járó, megnövekedett egészségi kockázatok teszik indokolttá.
30 millió forintból újulhat meg a sápi óvoda
30 millió forintos támogatást nyert el Sülysáp Város Önkormányzata a Sülysápi Csicsergő Óvoda 2. számú tagóvodájának fejlesztésére a Belügyminisztérium "Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása" elnevezésű pályázatán.
Távozik a Szent István Általános Iskola vezetője
Távozik Kecser György igazgató a Szent István Iskola éléről, aki 1992 óta vezette az intézményt. Öt éves kinevezésének lejártával az Oktatási Államtitkárság nem nevezte ki újabb öt évre az iskola vezetésére, a Klebelsberg Központ által felkínált egy éves megbízást pedig az intézményvezető nem fogadta el, így az újabb pályázat kiírásáig helyettese, Hegedűs József veszi át az intézmény vezetését.
Meghívó partnerségi egyeztetésre
Tisztelt Sülysápi Lakosok! Ezúton értesítjük Önöket, hogy Sülysáp város Településképi arculati kézikönyvének és Településképi rendeletének II. partnerségi egyeztetésére a következő időpontban és helyszínen kerül sor:
IGAZGATÁSI SZÜNET
TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT ÜGYFELEKET, HOGY A POLGÁRMESTERI HIVATAL 2017. JÚLIUS 10-14-ig ZÁRVA TART.