Helyi hírek

Képviselő-testületi ülés - 2019. március 21.
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. február 21-én 18 órakor tartja következő ülését.
A diktatúra áldozataira emlékeztünk
2019. február 25-én este – immár hagyományosan – a Kossuth Lajos utcai Hősi emlékműnél emlékeztünk a kommunista diktatúra valamennyi, különösen pedig az 1945-ös és 1951-es tápiósülyi és tápiósápi áldozataira.
Folytatódhatnak a fejlesztések Sülysápon
„Sok tervem van még, amivel egy fejlett kisvárossá tehetjük Sülysápot” Az új egészségház építése, további útépítések és a helyi közszolgáltatások színvonalának javítása lesz a fókuszban idén, erről beszélt Horinka László polgármester a Sülysápi Hírforrásnak adott interjújában.
Megújul a Dózsa középső szakasza
67,3 millió Ft támogatást nyert városunk a Dózsa György utca középső, 860 méteres szakaszának felújítására.
Képviselő-testületi ülés - 2019. február 21.
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. február 21-én 18 órakor tartja következő ülését.
Ha Ön egyéni vállalkozó, erre érdemes odafigyelnie!
A PMKH Nagykátai Járási Hivatala felhívja az illetékességéhez tartozó 15 településen (pl.  Sülysáp) székhellyel rendelkező egyéni vállalkozók figyelmét, hogy fokozottan figyeljék az ügyfélkapujukra érkező küldeményeket!
Képviselő-testületi ülés - 2019. január 24.
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. január 24-én 18 órakor tartja következő ülését.
AFRIKAI SERTÉSPESTIS Tájékoztató és felhívás sertéstartóknak
Az Országos Főállatorvos 3/2018. sz. határozata alapján a nagykátai járás településeinek területe afrikai sertéspestis szempontjából magas illetve közepes kockázatúnak minősül. Ezért a hazai és a szomszédos országok járványhelyzetének romlása miatt fokozott figyelmet kell fordítani arra, hogy a vírus ne terjedjen át a házi sertés állományokra.
Kerti kutak bejelentése - MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2018. december 20-án kihirdetett és a mai napon hatályba lépett 2018. évi CXXI. törvénnyel az engedély nélkül létesített kerti kutak  vízjogi fennmaradási engedélyének - jogkövetkezmények nélküli - megszerzésére nyitva álló határidő 2020. december 31-ig meghosszabbításra került.