Helyi hírek

Gyászjelentés - Elhunyt Kapás József, Városunk Díszpolgára
Sülysáp Városi Önkormányzatának Képviselő-testülete megrendülten tudatja mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy KAPÁS JÓZSEF városunk díszpolgára, a róla elnevezett helytörténeti gyűjtemény alapítója és gondozója, ÉLETÉNEK 97. ESZTENDEJÉBEN, 2018. MÁRCIUS 12-ÉN ELHUNYT.
24 órás melegedő szolgálatot vezetünk be a hideg idő miatt
Kedves Lakosaink! Az előrejelzések szerint még néhány napig rendkívül hideg idő várható. Nem szeretném, ha városunkban bárki is bajba kerülne a hideg miatt.  Szeretném felhívni ezért néhány dologra a figyelmet.
Új közvilágítási hibabejelentő felület érhető el
A Sülysáp Város Önkormányzata által megbízott új közvilágítási szolgáltató egy online, a lakosok számára is elérhető hibabejelentő felületet biztosít a hibák gyorsabb bejelentése és kijavítása érdekében.
MEGHÍVÓ Projektátadó rendezvényre
Sülysáp Város Önkormányzata tisztelettel várja Önt a 2017. évi sülysápi útépítési, helyi egészségügyi, közétkeztetési és energetikai beruházásainak ünnepélyes bemutatására és átadására január 26-án a Sülysápi Móra Ferenc Általános Iskolába.
Mammográfiás szűrővizsgálat a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban január 31-ig!
Az idejében felismert melldaganat gyógyítható! A Sülysápon lakó, 45-65 év közötti asszonyok, akik utolsó mammográfiás vizsgálata óta eltelt 2 év, névre szóló meghívót kapnak mammográfiás szűrővizsgálatra.
Közvilágítási szolgáltatót váltunk
Az elmúlt időszakban számos helyen tapasztaljuk a városban a nem működő közvilágítási lámpákat, és egyre több megkeresés is érkezik az önkormányzathoz, hogy miért nem történik meg ezek javítása.
Hét utca újul meg az ősz folyamán
Mintegy 270 millió forintot költ Sülysáp idén új utak építésére: az ősz folyamán megújulhat a Templom (Sőtér), Erkel Ferenc, Nyárfa, Gárdonyi Géza, Táncsics Mihály, Révai utca és a Szent István tér eddig burkolatlan szakasza.
Több helyen zajlik az energetikai beruházás
Már javában zajlanak a munkálatok a Móra Ferenc Általános Iskola központi, a Szent István Általános Iskola, valamint a Kossuth Lajos utcai orvosi rendelő épületén, amire Sülysáp 200 millió forintos támogatást nyert el. A külső homlokzati hőszigetelés, a nyílászárócserék, valamint a napelemes rendszerek telepítése nem csak szebbé, hanem korszerűbbé, energiatakarékosabbá is teszik az érintett épületeket.
A tornacsarnokban emlékezünk 23-án
A rossz időre való tekintettel a Vörösmarty utcai tornacsarnokban tartjuk az 56-os forradalom emlékére rendezett ünnepségünket október 23-án 10 órakor.