Helyi hírek

Van még tehát bőven tennivaló, így elégedettségről nem beszélhetek.
Horinka Lászlót javasolja az októberi önkormányzati választáson polgármesterjelöltnek a helyi FIDESZ alapszervezet. A nagyedik ciklusát tervező városvezetőt kérdezte a Sülysápi Hírforrás a jelenleg zajló fejlesztésekről és közeljövő lehetőségeiről, terveiről. Az interjút teljes terjedelmében közöljük.
Zárva lesz a Hivatal
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Sülysápi Polgármesteri Hivatal 2019. július 1-jén és 2019. július 8-12. között igazgatási szünet miatt ZÁRVA TART.
Tájékoztató a parlagfű-mentesítésről
A parlagfű-allergia igazi népbetegség, világszerte milliók életét keserítik meg a gyomnövény okozta kellemetlenségek. Magyarországon több mint két millióan szenvedhetnek az allergiás tünetektől, irtása éppen ezért jogszabály szerint kötelező.
Értesítés szúnyogirtásról
2019.06.19-én (szerdán) légi szúnyoggyérítés  lesz Sülysáp területén.
III. fokú hőségriasztás!!!
Az országos tisztifőorvos 2019. június 12-én 00.00 órától 2019. június 16-án 24.00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.
Pest megyében is terjedőben van az idősek sérelmére elkövetett úgynevezett "unokázós" csalás
A rendőrség által készített videó és tájékoztató anyag megismerése főként a csalók célcsoportja, azaz az idősek számára hasznos!
Ökölvívó gálának adott otthont városunk
2019. május 18-án, a Vörösmarty utcai tornacsarnokban került sor a Feja Box Promtion által szervezett "Harcosok Ligája" rendezvénysorozat sülysápi eseményére.
Méltóságteljes megemlékezés az ünnepen
Kissé szeles, de szép, tavaszi időben, mintegy kétszázan ünnepeltünk 2019. március 15-én, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulóján a Grassalkovich-vadászlaknál.
"Nyári diákmunka 2019"
Sülysáp Város Önkormányzata idén is csatlakozott a nyári diákmunka programhoz, melynek keretében 2019. július 1-31. és 2019. augusztus 1-31. közötti időszakokban lesz lehetősége a diákoknak napi 6 órában munkát végezni intézményeinknél.
KÖZMEGHALLGATÁS
Értesítem, hogy Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. május 6-án (hétfőn) 18 órakor közmeghallgatást tart a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár nagytermében,melyre ezúton tisztelettel meghívom.