Helyi hírek

COVID-19 adatközlés
2020.09.30.
Október elsejétől módosul a helyi járat menetrendje
2020. október elsejétől néhány ponton módosul a helyi buszjárat menetrendje.
Megérkeztek az őszi bővített zöldhulladék és csomagolási hulladék szállítási időpontok
Jó hír, az októberben három, novemberben kétszer is lesz zöldhulladék-gyűjtés, és újra kéthetente lesz sárga zsákos gyűjtés is.
COVID19 Adatközlés
2020.09.18.
Vigyázzunk egymásra!
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Sülysápi Polgármesteri Hivatalban való személyes ügyintézés során - eltérő intézkedésig - maszk viselése kötelező.Egyúttal kérjük, hogy a személyes találkozások számának csökkentése érdekében tájékoztatást lehetőleg telefonon vagy e-mailben kérjenek, kérelmeiket pedig az E-Önkormányzat Portálon keresztül elektronikus úton terjesszék elő. 
Szünetel a hivatali működés
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2020. augusztus 29-én, szombaton igazgatási szünet miatt, 2020. szeptember 3-án, csütörtökön és 4-én, pénteken pedig technikai okokból, áramszünet miatt zárva tart a Sülysápi Polgármesteri Hivatal.Megértésüket és türelmüket köszönjük! dr. Tóth Krisztina jegyző
Babazászlók kerültek ki a Városháza épületére
2020. augusztus 27-től két babazászló került ki a sülysápi Városháza épületére.
Házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendje
A szolgáltató (DTKH Kft.) megküldte a cfsomagolási- és zöldhulladékok begyűjtésének szeptemberi rendjét, ami a következők szerint alakul városunkban:
Megkezdődhet az Új utcai partfal helyreállítása
51 millió forintos támogatás érkezik az Új utcai partfal helyreállítására a Belügyminisztérium legfrissebb vis maior döntése alapján.
Új helyre költözik a TRV Zrt. nagykátai ügyfélszolgálati irodája
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. jelenlegi, Nagykáta,Egreskátai út 27. szám alatti ügyfélszolgálati irodája elköltözik.2020. július elsejétől modernebb és tágasabb irodahelyiségben fogadjukFelhasználóinkat. Ügyfélszolgálati irodánk új címe:2760 Nagykáta, Bajcsy-Zsilinszky út 1. fsz. 1.