Helyi hírek

Szavazatszámlálói feladatra várunk jelentkezőket
Magyarország Köztársasági Elnöke 2022. április 3. napjára tűzte ki az a 2022. évi országgyűlési választást és az országos népszavazást. A fenti, illetve a következő országgyűlési választásig sorra kerülő szavazások lebonyolításához szavazatszámlálók jelentkezését várja a Sülysápi Helyi Választási Iroda.
Járványügyi karantén a Dózsa György úti tagóvoda Katica csoportjában
COVID-19 fertőzés felbukkanása miatt járványügyi karantént rendelt el a Sülysápi Csicsergő Óvoda Dózsa György úti (sápi) tagintézmény Katica csoportjában a Pest Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztálya.
Rendkívüli zárvatartás a Bölcsődében
COVID-19 fertőzés miatt rendkívüli zárvatartást rendelt el az intézmény vezetője a Sülysápi Gólyahír Bölcsőde egyik gondozási egységében.
A rendőrség iskolaőri munkakör betöltésére várja a jelentkezőket
2020. szeptember 01-jétől az ország erre kijelölt köznevelési és szakképzési intézményeiben segíti iskolaőr az intézmény rendjének fenntartását. A rendőrség toborzóakció keretében várja a leendő iskolaőrök jelentkezését.
VÁLTOZIK A GYERMEKORVOSI ELLÁTÁS 2022.01.03-TÓL
Tisztelt Szülők! Dr. Prohászka-Rád Imre gyermekorvos 2022.01.01-től lakóhelyén (Délegyházán) folytatja a gyógyító munkát, így távozik Sülysápról.
Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2021. december 20-ától 2022. január 2-áig a Sülysápi Polgármesteri Hivatal igazgatási szünet miatt ZÁRVA TART.2021. december 17-én, pénteken az ügyfélfogadás 12.00-ig tart.
Képviselő-testületi ülés - 2021. december 16.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2021. december 16-án (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk
December 11-én, a téli időszakra bezár a városi zöldhulladék lerakó
Tájékoztatjuk a sülysápiakat, hogy 2021. december 11-én, szombaton lesz utoljára használható a téli időszakban a városi zöldhulladék lerakó pont.
Igényfelmérés indul az 5-11 évesek helyben történő oltására
Kérjük azokat a szülőket, akik a rendelőben szeretnék az oltások elvégzését, 2021.12.07-ig jelezzék a gyermekorvosi rendelőben, saját orvosuk telefonszámán, ill. email címén.
Fokozott óvatosságra van szükség a koronavírus járvány miatt
A Kormány intézkedéseivel összhangban a sülysápi szolgáltatóknál és intézményeknél is szigorúbb szabályok léptek életbe a személyes kapcsolattartásban, szinte minden közforgalmú zárt helyen előírás a maszk viselése.