Helyi hírek

Közös érdekünk, közös feladatunk - zöldterületeink karbantartása
Az elmúlt hetek időjárása igen kedvezően hatott a növények növekedésére, azonban ez alól sajnos a fűfélék, illetve gyomnövények sem voltak kivételek. Ennek következtében település szerte igen sok gazos ingatlannal és közterületszakasszal találkozhatunk, ami nem csak településképi és egészségügyi szempontból probléma, hanem – a bejelentések nagy számát tekintve – az érintett ingatlanok környezetében élőket is zavarja.
Képviselő-testületi ülés - 2023. május 24.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2023. május 24-én (szerdán) 19.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
KÖZMEGHALLGATÁS
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023. május 8-án, hétfőn, 18 órakor tartja éves közmeghallgatását a Wass Albert Művelődési Központ nagytermében.
Képviselő-testületi ülés - 2023. április 27.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2023. április 27-én (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Felmondta az önkormányzattal kötött feladatellátási szerződését a DENTAFORM Kft.
Augusztus 31-i határnappal felmondta az önkormányzattal kötött feladatellátás szerződését a DENTAFORM Kft. - ami a TB-s ellátás megszűnését jelenti a Fő utcai rendelőben.
Önkormányzati támogatás a helyi közösségeknek
2023. március 30-án a Humán Szolgáltatások Bizottsága döntött az idei évi önkormányzati, a helyi önszerveződő közösségek számára biztosított támogatásokról.
Lemondott Cseri Péter önkormányzati képviselő
A 2023. március 30-i képviselő-testületi ülésen bejelentette lemondását Cseri Péter képviselő. Indoklásában elmondta, hogy a lemondásra munkahelyváltás miatt van szükség.
A sülysápi közvilágítás karbantartását 2023.03.28-tól az EUROVILL Kft. végzi
A korábbi üzemeltető által határidőre el nem végzett javítások sokasága miatt a múlt héten felmondtam az üzemeltetői szerződést az önkormányzat korábbi partnerével és tegnap már alá is írtuk az új szerződést az EUROVILL Kft.-vel, akik tegnap este már meg is kezdték a javítást.
Kéményseprő állás
Kéményseprő szakmunkás és betanított munkás munkakörbe keres jelentkezőket a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.Jelentkezési feltételek: betöltött 18. életév büntetlen előélet (3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány) egészségügyi alkalmassági vizsgálat minimum alapfokú iskolai végzettség
Képviselő-testületi ülés - 2023. március 30.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2023. március 30-án (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!