Helyi hírek

Képviselő-testületi ülés - 2023. január 26.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2023. január 26-án (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
2023-ban NEM lesz érvényesítő matrica a szemétszállításhoz
A közszolgáltató tájékoztatása szerint a 2023-as évben nem kerülnek postázásra az érvényesítő matricák.
Igazgatási szünet a Sülysápi Polgármesteri Hivatalban
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy jogszabályi felhatalmazás alapján Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2022. december 22-től 2023. január 6-ig terjedő időszakra igazgatási szünetet rendelt el a Sülysápi Polgármesteri Hivatalnál.Az igazgatási szünet alatt a Polgármesteri Hivatal ZÁRVA TART. 
Ebtulajdonosok, ebtartók figyelmébe!
Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdésének rendelkezése alapján az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez. 
Képviselő-testületi ülés - 2022. december 15.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2022. december 15-én (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
December 5-től ismét a megszokott útvonalon közlekedik a helyi autóbuszjárat
Néhány hete a körforgalom építése miatt egyirányúsításra került a Szent István út egy szakasza, ezért a helyi járat a "szőlősi kör" teljesítése során visszafelé a Magdolna utcáról nem kanyarodott le a Balassi utca felé a Magdolna utca - Balassi utca - Mátyás király utca kereszteződésnél, hanem a Magdolna utca - Vasút utca útvonalon tért vissza a (sülyi) vasútállomásra.
Új bankszámlaszámok december elsejétől
2022. december 1-től bankváltás miatt megváltoznak Sülysáp Város Önkormányzatának számlaszámai.
A hamu nem a kukába való!
A fűtési szezon indulásával sokan vegyes tüzelésű kazánnal/kályhával fűtenek, melynek mellékterméke a salak és a hamu, mely nem kommunális hulladék.
Képviselő-testületi ülés - 2022. november 24.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2022. november 24-én (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Népszámlálás - PÓTÖSSZEÍRÁS
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosokat, hogy a népszámlálásból kimaradt személyeknek pótösszeírás keretében kell eleget tenniük adatszolgáltatási kötelezettségüknek, amire 2022. november 28-ig van lehetőség.Mivel az adatszolgáltatás kötelező, kérjük mindazokat, akik sem az online kitöltési időszakban, sem számlálóbiztosnak nem szolgáltattak adatot, jelentkezzenek a pótösszeírás során.