Helyi hírek

Képviselő-testületi ülés - 2023. szeptember 28.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2023. szeptember 28-án (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Szeptember 21-én kezdődik az útfelújítás a korábban ismertetett 11 utcában
A BITUNOVA Kft. az elnyert közbeszerzési szerződés alapján szeptember 21-én kezdi meg az útjavítási munkálatokat. Első ütemben a zúzottköves utcákban kezdik a munkát, ahol mart aszfalt terítést és bitumenemulziós felületzárást fognak végezni. Ennek ütemezése a következők szerint alakul:
11 utca átfogó javítása kezdődik szeptemberben
Augusztus első hetében, rendkívüli ülésen döntött a képviselő-testület egy összesen több mint 146 millió forintos útépítési csomagról, amit teljes egészében önerőből, az idei költségvetésből finanszíroz az önkormányzat.
60 évvel ezelőtt öntötte el Tápiósápot és Tápiósülyt az árvíz
1963. szeptember 8-án a Kisboldogasszony templom búcsújának napján tört a Tápió-vidékre az özönvíz - 60 évvel ezelőtt.
Megkezdődik az út- és parkolóépítés a régi úri úton
A napokban megkezdődött a külterületi útépítés a régi úri úton és a sülyi ravatalozó és templom körüli parkolóépítés.
Szeptember 10-én a búcsú miatt a piac kisebb területen, kevesebb árus részvételével lesz megtartva
Szeptember 10-én lesz a Kisboldogasszony templomunk búcsúja. Ilyenkor a templomi ünnepi szentmise mellett a Piactéren "mini vidámpark" és búcsúi vásár is szokott működni, ami korlátozza a megszokott piaci működést.
Augusztus 27-én elmarad a piac
Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat és Kereskedőket, hogy az augusztus 26-i Sülysápi Városnap miatta az augusztus 27-i piac ELMARAD.
Képviselő-testületi ülés - 2023. augusztus 24.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2023. augusztus 24-én (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Technikai szünnap a polgármesteri hivatalban
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a villamos hálózat tervezett karbantartása miatt a Sülysápi Polgármesteri Hivatal 2023. augusztus 23-án, szerdán zárva tart. Az áramszünet miatt a telefonközpont sem üzemel, így csak a központi szám (29/435-001) hívható, amelyen általános ügyekben kérhető tájékoztatás.
Tájékoztatás a vízhiányról
Tisztelt Lakosok! Az elmúlt órákban kialakult vízhiányról és a vízszolgáltatás helyreállításáról az alábbi tájékoztatást tudjuk adni: