Helyi hírek

Október 1-jén startol a népszámlálás
Október 1-jén, szombaton indul a népszámlálás, amelynek keretében három szakaszban lehet adatot szolgáltatni.Az első szakaszban, október 1-16-ig interneten keresztül, önállóan lehet kitölteni a népszámlálási kérdőívet, egy erre a célra létrehozott zárt rendszerű, online felületen, amelybe a postai úton kiküldött felkérőlevélben szereplő egyedi, 12 jegyű belépési kóddal lehet belépni.
Képviselő-testületi ülés - 2022. szeptember 29.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2022. szeptember 29-én (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Felmérés barnakőszén iránti lakossági igényről
A kialakult gazdasági és energiahelyzet nagy erőfeszítést kíván mindannyiunktól, ugyanakkor a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag. Ennek érdekében a Belügyminisztérium - az önkormányzatok közreműködésével - felmérést folytat a barnakőszén iránti lakossági igény feltérképezésére.
Hatósági bizonyítvány igénylése többlakásos ingatlanban élőknek
Tisztelt Lakosaink! 2022. szeptember 12-től a jegyzők adnak ki hatósági bizonyítványt a lakás rendeltetési egységek számáról ahhoz, hogy a többlakásos ingatlanban élő, azonban egy mérőórával rendelkező lakossági fogyasztók is jogszerűen vehessék igénybe a kedvezménnyel elszámolt földgáz mennyiséget.
Falugazdász ügyfélfogadási idő változás
Tájékoztatjuk az érintett ügyfeleket, hogy megváltozott a falugazdász ügyfélfogadási ideje.
Képviselő-testületi ülés - 2022. augusztus 25.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2022. augusztus 25-én (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A helyi buszjárat hétvégi, ünnepi menetrendje
Tájékoztatjuk kedves utasainkat hogy a sülysápi helyi járat ünnepi menetrendje az előttünk álló hétvégén a következőképpen alakul:
INGYENES lakossági LED-csereprogram indul a sülysápiak számára!
Sülysáp város vezetése igyekszik támogatni a lakossági energiamegtakarítást és a környezetterhelés csökkentését, ezért ingyenes lakossági LED-csereprogram indul  az önkormányzat és a CYEB együttműködésében.
Jelentkezőket vár a Rendőrség határvadász beosztásba
Jelentkezőket várnak a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe.Jelentkezés feltételei: - magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség,- betöltött 18. és be nem töltött 55. életév,- legalább alapfokú iskolai végzettség (8 évfolyam),- egészségi, fizikai, pszichológiai alkalmasság.       >>>
ÚJ HATÁRIDŐ! - Népszámlálási számlálóbiztosok jelentkezését várjuk
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2022. október 1. és november 28. között országos népszámlálást tart, melyhez számlálóbiztosok jelentkezését várjuk. A számlálóbiztos a 2022. október 17. és 2022. november 20. között zajló terepmunka során címellenőrzést végez, és lakóegységenként kérdőívet tölt ki tableten, amelyet a KSH biztosít.