Helyi hírek

Hulladékszállítás: pót-pót időpont
A hulladékgyűjtést végző közszolgáltató arról tájékoztatta Önkormányzatunkat, hogy a korábban elmaradt zöldhulladék gyűjtés pótlása június 25-én, szombaton történik.  
Nyári diákmunka 2022.
Önkormányzatunk idén is csatlakozott a nyári diákmunka programhoz, melynek keretében 2022. július 1-31. és 2022. augusztus 1-31. közötti időszakokban lesz lehetősége a diákoknak napi 6 órában munkát végezni intézményeinknél.
Hulladékszállítási információk
Az elmúlt hetekben elmaradt gyűjtések pótlásáról és a soron következő gyűjtésről az alábbi információkat közölte a közszolgáltató:
Péntekre változik a hulladékszállítási nap Sülysápon
A DTKH Nonprofit Kft. május 31-i tájékoztatása szerint 2022.06.01-től a kommunális, szelektív és zöld szállítás csütörtöki napok helyett pénteki napokon fog történni.
A közszolgáltató 2022. május 28-án pótolja a május 26-án elmaradt zöldhulladék-gyűjtést
A tegnap elmaradt sülysápi zöldhulladék-gyűjtést a DTKH Kft. a holnapi napon pótolja. A szolgáltató tájékoztatása szerint a tegnap elmaradt gyűjtést a holnapi napon, azaz 2022.05.28-án pótolja, valamint elnézést kér az okozott kellemetlenségért.
Idén is: elektronikai hulladékgyűjtés Sülysápon!
Sülysáp Város Önkormányzata egy hulladékhasznosító céggel együttműködve, elektronikai hulladékgyűjtést szervez, amely során a sülysápi lakcímmel rendelkező lakosok térítésmentesen leadhatják a háztartásaikban összegyűlt elektronikai hulladékokat.
Közmeghallgatás május 30-án!
Értesítem, hogy Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. május 30-án (hétfőn) 18 órakor közmeghallgatást tart a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár nagytermében, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Képviselő-testületi ülés - 2022. május 26.
Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testülete soron következő munkaterv szerinti ülésére 2022. május 26-án (csütörtökön) 18.00-kor kerül sor a városháza tanácskozótermében (Sülysáp, Szent István tér 1.) Az ülés nyilvános, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Tájékoztatás a zöldhulladék lerakó pont igénybevételi feltételeiről
Ahogy arról korábban már tájékoztatást adtunk, Önkormányzatunk zöldhulladék gyűjtő pontot működtet 2021 tavaszától. Helyszín: Sülysáp, Ipar utca 17. (korábbi városüzemeltetési telephely, a szennyvíztisztító mellett)Nyitva tartás: márciustól novemberig péntekenként 16:00-19.00 és szombatonként 8:00-12:00 (kivéve ünnepnapokon)
Gyászjelentés - Elhunyt Dinnyés Árpád, Városunk Díszpolgára
Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megrendülten tudatja mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy DINNYÉS ÁRPÁD városunk díszpolgára, ÉLETÉNEK 85. ESZTENDEJÉBEN, 2022. MÁJUS 14-ÉN ELHUNYT.