Helyi hírek

Fontos tudnivalók a helyi iparűzési adó bevallásáról
Alábbi írásunkban tájékoztatást adunk a HIPA bevallás módosult rendjéről, valamint a mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozónak a 2021. évben bevallott és bevallandó adóelőleg csökkentés lehetőségéről.
Elstartolt és mától letölthető Sülysáp városapplikácója
A hasznos és érdekes helyi információk mellett azonnali információközlésre is nyílik lehetőség az új alkalmazásban. A CityApp Sülysáp mind IOS, mind Android (7-es verziótól fölfelé) rendszeren is elérhető.
Iskolaőri feladatra vár jelentkezőket a Nagykátai Rendőrkapitányság
A pedagógusokkal szembeni, erőszakkal történő fenyegetéssel vagy tettleges bántalmazással járó jogsértések megszaporodása miatt Magyarország Kormánya Iskolaőrség létrehozásáról döntött a Rendőrség személyi állományába tartozóan, munkaviszonyban foglalkoztatott önálló állománycsoportként történő ún. Iskolaőrség létrehozásáról. A program 2020 szeptemberében indult, azonban nagykátai munkahelyre jelenleg is két fő iskolaőr felvételére kerülhet sor.
A vízdíjtartozások rendezését kéri a TRV Zrt.
A TRV Zrt. a mai napon arról tájékoztatta Önkormányzatunkat, hogy egyes magántulajdonban lévő ingatlanoknál jelentős mértékű vízdíj tartozás halmozódott fel és az eddigiekben küldött felszólító levelek hatására sem történt érdemi előre mozdulás a tartozások felszámolása terén.
A Polgármesteri Hivatal az ünnepek alatt zárva tart
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2020. december 21-étől 2020. január 3-áig a Sülysápi Polgármesteri Hivatal igazgatási szünet miatt zárva tart.Minden kedves Ügyfelünknek áldott Karácsonyt és boldog új évet kívánunk!  További információ >>>
HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI ÉS ZÖLDHULLADÉK 2021. I. NEGYEDÉVI SZÁLLÍTÁSI REND
A DTKH Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján az újrahasznosítható csomagolási, a zöldhulladék, továbbá a lom hulladékok gyűjtésének első negyedéves időpontjai az alábbiak szerint alakulnak:
A helyi buszjárat ünnepi menetrendje
Tájékoztatjuk kedves utasainkat hogy a sülysápi helyi járat ünnepi menetrendje a következőképpen alakul:
Hivatali szünnapok
Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2020. december 9-én, szerdán áramszünet miatt, valamint 2020. december 12-én, szombaton igazgatási szünet miatt a Polgármesteri Hivatal zárva tart.Megértésüket és türelmüket köszönjük!A hivatali ügyintézés veszélyhelyzet alatt érvényes szabályairól az alábbiakban tájékozódhat.
2021 májusában végzik a kéményseprési munkákat Sülysápon
A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Sülysápon 2021. május 3-tól május 7-ig végzik majd a kéményseprési szolgáltatást.
A víz, mint kincs pályázat felsősöknek, középiskolásoknak
A TRV Zrt. pályázatot hirdet felsős és középiskolás diákok számára, amelyben egy kisfilmet kell készíteniük A Víz, mint kincs címmel.