Helyi hírek

Közfoglalkoztatási kiállítás a Belügyminisztérium szervezésében
A Belügyminisztérium immár negyedszer rendezi meg közfoglalkoztatást népszerűsítő rendezvényét, az Országos Közfoglalkoztatási Kiállítást, melyre minden látogatót tisztelettel várnak.
TÉLI REZSICSÖKKENTÉS IGÉNYLÉSE a nem földgázzal fűtő háztartások számára
A téli rezsicsökkentésből korábban kimaradt, a vezetékes gáztól eltérő fűtőanyagot használó háztartások is részesülhetnek egyszeri természetbeni (azaz nem pénzbeli) támogatásban a fűtési költségeik viseléséhez.
30 millió forintból újulhat meg a sápi óvoda - adtuk hírül 2017 nyarán
A hír továbbra is igaz, de a megvalósítást kénytlenek vagyunk 2019 nyarára időzíteni.
Zárva tart a vízgazdálkodási-társulati iroda július 23-tól 27-ig
Tisztelt Ügyfelek!Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk2018. július 23. és 2018. július 27. között ZÁRVA tart, egyben az ügyfélfogadás is szünetel.
Bosszúságokat is okozó levél érkezett a csatorna társulattól? Segítünk eligazodni!
Az elmúlt hetekben, napokban több Tápió menti - így sülysápi lakos kapott felszólítást a Vízgazdálkodási Társulattól az érdekeltségi hozzájárulás teljes összegének megfizetése miatt. Cikkünkben igyekszünk eligazodni a kialakult helyzetben.
Modern egészségház épül Sülysápon
Jó hírrel indult az új év: új, modern egészségház épül Sülysápon. Még csak néhány nap telt el az új évből, máris megérkezett ez első jó hír a sülysápi egészségügyi alapellátást igénybe vevők részére. 200 millió forintot nyertünk el egy új egészségház megépítésére! - Köszönöm Czerván György országgyűlési képviselőnk közbenjárását az ügyben!
Irány a Sereg! - Felhívás önkéntes tartalékos katonai szolgálatra!
Szereti a kihívásokat és szeretne tenni otthona és környezete biztonságáért? Kipróbálná a katonai szolgálatot? Jelentkezzen önkéntes tartalékos katonának!
"Nyári diákmunka 2018"
Sülysáp Város Önkormányzata idén is csatlakozott nyári diákmunka programhoz, melynek keretében 2018. július 1-31. és 2018. augusztus 1-31. közötti időszakokban lesz lehetősége a diákoknak napi 6 órában munkát végezni intézményeinknél.
Nemzeti Összetartozás Napja Sülysápon
2018. június 4-én, hétfőn 17.30-kor tartjuk Nemzeti Összetartozás napi megemlékezésünket a Kisboldogasszony-templom kertjében. Mindenkit várunk szeretettel!